spelschema

nu är spelschemat till way out west släppt. men det ser lite fattigt ut tycker jag. faktiskt. ge mig mer konserter och mindre skit runt omkring. jag vill inte ha performancekonst eller bio. jag vill ha musik, publik och allsång. men det ser tomt ut i schemat. och tyvärr krockar fake blood med kanye.

troféfrun

J och jag var på efterlängtat biobesök häromdagen (jag har totalt tappat minnet för jag har ingen ordning på vilken dag jag gjort vad...). för en gångs skull var vi inte yngst på en kulturtantsbio, bara näst yngst..
potiche var överraskande rolig, bra, feministisk och snyggt sjutiotalsaktig. och jeremie renier är alltid söt.



idag på min lediga dag har jag klippt mig, och jag blev faktiskt nöjd så jag har kanske hittat min frisör nu för hon var väldigt bra :) och inte fasligt dyr. she´s a keeper.

imorgon får J och jag ta och klä om picnickorgen vi fyndade början av sommaren, efter lite meck har jag nog fått till tyget som vi köpte. så nu får det bli bättre väder, den här sommaren har ju varit den sämsta på länge vädermässigt! jag vill ha picnic!

en stulen

en stulen eller snarare lånad lista.

Jag heter Linda Marina Lannebris. Linda efter en arbetskamrat till min mamma. Marina efter just denna mamma. Och Lannebris är det namn som min morfar hittade på som sitt nya svenska efternamn.

Jag är för tillfället ensamboende men ska bli sambo, wiiie.

Jag är duktig på att göra såser, dagdrömma, plocka jordgubbar, fastna i tv-serier och dricka romdrinkar.

Jag tycker inte om att såra någon med flit. Jag tycker inte om att lova något och sedan inte hålla det.

Jag är jättedålig på att njuta av nuet. Men jag jobbar på att förbättra detta.  Och jag är världens sämsta svampplockare – hittar inte en endaste en.

Jag läser romaner och biografier, helst av och med kvinnor just nu. För att det tyvärr är mest män som vanligt som syns, hörs och läses. Och för att det finns massor med bra böcker. En dåre fri till exempel.



Jag gillar när J berättar en historia, han är världens bästa historieberättare, efter Mats. Jag gillar att gå på loppisar, fara iväg på utflykter och åka buss/bil i nya städer.

Jag sjunger helst när jag kör bil, för det känns som frihet.  Åh vad jag saknar en bil.

Jag älskar J. min familj och skratt och sommar.

Jag önskar att det fanns sommarlov för vuxna. Jag önskar att jag kunde resa ut mer i världen.  Jag önskar att jag får bo i ett litet hus med punschveranda, pioner och knarrande golv och spröjsade fönster.


Jag är inte speciellt bra på att genomföra mina drömmar och planer som t.ex. resor. Men jag ska bli bättre.

Jag pratar någon slags dialekt men den tycks inte riktigt höra hemma nånstans. Typ som jag.

Jag tycker om picknick på filt, värme, att ligga sked och när människor överraskar mig positivt.

Jag är beroende av cerat till läpparna. och närhet, jag mår dåligt om det går för lång tid mellan mina och J´s träffar. I need love, man.

Jag har på mig en blå skjortklänning. Blått är min favoritfärg och just nu har det flyttat in en hel del blåa plagg i min garderob.

Jag dricker mojito’s, strawberry daiquiris och Kusmi thé i min pojkväns kök.



Jag lyssnar på The National när jag har svårt att sova för sångaren har världens vackraste och manligaste röst. Håkan lyssnar jag på när jag längtar och väntar. Fast mest lyssnar jag på musik som är rolig, pepp och trallvänlig.

Jag blir arg på mig själv för att jag går omkring och irriterar mig och blir arg på andra människor. Jag borde istället släppa det.

Jag är rädd för ormar. Dödsrädd. Och nej det ska inte ändras på det, jag tror att det är en hälsosam rädsla.

Jag kan inte förstå varför det alltid ska flyga omkring mat/ingredienser i matreklamer. Jag bli äcklad och inte alls sugen på att köpa produkten. Tag lära av Don Draper, reklamare!

Jag är pinsamt dålig på att tala om mina känslor. Fastän jag tar emot andras hela dagarna. Konstigt det där.

Jag är uppväxt i ett rött hus med vita knutar, tillhörande stor tomt och lagom långt bort från närmsta granne. En lantlig idyll med barfotaspring, bärplockning och koskit. Och ja, alla barn borde få växa upp så.

Jag har klivit in i vuxenlivet utan att riktigt märka hur det egentligen gick till.


hinna pussas mellan varven

idag har jag ätit jordgubbstårta på jobbet. fint att få fira en annan människa på arbetstid.

annars är det just det jag gör mest nu för tiden. jobbar alltså. och försöker njuta mellan varven. njuta av pussar, champagne, sällskap och skratt.

har hunnit bada två gånger i havet också. vill ha mer sånt. men det får vänta för nu ska jag jobba galet mycket. men imorgon är jag ledig. och lägenheten ska bli bedömd av en framtida (??) hyresgäst. i alla fall en möjlig sådan.

fagert



J och jag har investerat i en tapetrulle med mönster av josef frank. den ska om vi får till det flytta upp på en vägg i hallen. tror det kan bli galet snyggt!


RSS 2.0