herr kantarell

det är så himla fint att komma hem efter jobbet en fredag kväll och mötas av hembakat bröd med kantarellstuvning. mums! och väldigt uppskattat. det här med samboliv gillar jag skarpt. och nu börjar vi sakta men säkert skapa ett hem och allt mindre kaosartat är det. jag trivs så himlans bra med livet just nu. och det beror på finaste J.

ps. det ringde nyss från interflora och dom sa att jag har ett blombud att vänta på måndag.. hmm..


men are still objects




men are objects

men are objects, even with their clothes on.








ps. olenius är sjukt lik schwartzman. typ tvilling.


hösten du kan väl vänta lite?



nu har jag på allvar blivit sambo. det känns otroligt bra :) och på söndag kommer alla saker flyttas till annedal. tills dess ska jag minska ner på snörvlandet och förkylningen. hösten och höstförkylningen kom alldeles för snabbt.

funderar på ovanstående skor. känns perfekta i höst. jag gillar modellen och har gått och klämt på dom länge nu och om jag känner den här stan rätt så kommer dom snart inte finnas kvar så det gäller att passa på.

wow vilket WOW lördag

trötta med värkande fötter inleddes lördagen med twin shadow och det var helt ok, men mer var det inte.

efterföljande tallest man on earth var däremot hur bra som helst. fin stämning ute i solskenet och att en enda liten dalmas kan fylla hela den stora azaleascenen visar ju hur bra han var. jag saknade aldrig något komp. han var grym! och är en ny favorit :)


varken anna järvinen eller jayhawks var särskilt imponerande men det var ju inte dem jag var där för att se så det gjorde inte så mycket.

noah and the whale däremot var underbara och väldans fina i sina kostymer. fint med allsång och dans också!


säkert! lät bra men jag var inte så jätteengagerad i hennes spelning då det var dags för proviant. men dom jävlarna ska skjutas var det grymt bra drag i! hon är bra hon.

wiz khalifa var min enda hiphopspelning och som vanligt var det bra stämning dock röktes det lite för mycket... typ hela konserten. spännande det där att hiphopkonserterna är dom som brukar vara bäst och roligast...

loney dear valde jag framför pulp. och jag tror att det var ett bra val för i tältet var det mysigt och glatt, jag älskar när publiken och bandet hamnar i en speciell stämning, som i en bubbla och så var det under loney dears spelning. 

tiesto var röj. och galet bra! för det var dans, dans, dans! undrar om hela gbg kände hur flera tusen människor hoppade omkring på gräset...

mannen, myten, kanye. trångt var det men bra var det. en grym show som bjöd på alla låtarna jag ville höra. och länge höll han hov, jag tackar och bockar! det var fest och sen var det slut. wow slutade på topp. och ja jag kommer nästa år. det vet jag redan.







wow vilket WOW fredag

fredagen började med edward sharpe och hans gäng. roligt att första akten för ovanlighetens skull var pepp!

the avett brothers var också en ny bekantskap och avnjöts i solsken.

explosions in the sky var fantastiskt bra, otroligt att en helt instrumental akt fick vara med. ville plocka me dem i min ficka och ha dem som soundtrack till mitt liv.


slutet av the hives var bra, som alltid! bara howlin' pelle kan få tusentals åskådare att sätta sig på "världens renaste festival"... dom är ju grymt tajta.

fleet foxes var underbart sköna, roligt att få höra musik live som man gått och lyssnat på i hörlurarna sen snön smälte bort. fint med allsång också i solskenet.


och robyn. denna underbara dam som kickade igång fredagens fest. hon är grym, och alla i publiken dansade och sjöng kändes det som :)

sen kom dagens höjdpunkt: thåström. obeskrivligt bra. jag ville inte att han skulle sluta och det verkade han heller inte vilja göra. die mauer var en dröm som gick i uppfyllelse. och jag vill ha mer thåström. en thåströmfestival...



sen såg vi början av prince så nu kan jag säga att jag sett prince. mer än så var det inte. vi drog ner till tältet istället för att se empire of the sun. dom var klockrena och underbart fint utklädda. en rolig avslutning på en bra fredag!


sommarens höjdpunkt

idag fyller finaste J år. grattade honom redan inatt när han kom hem från jobbet med glace au four - a.k.a glass under ett marängtäcke i ugn. det var sött och gott och nu kan jag skriva upp det på gjort-listan.

imorse var vi tvugna att gå upp alldeles för tidigt eftersom J jobbar fastän det är hans bemärkelsedag. vi börjad dagen således med paket och frukost på egg & milk. galet goda pannkakor. pannkaksfrossan gjorde att jag klarade mig utan mat väldans länge, till typ tre-snåret.

ikväll blir det födelsedagsmiddag med J. och imorgon blir det festival häng i slottsskogen :) gummistövlarna står redo!


båda brudarna kommer och jag hoppas på delad scen.

semester

imorgon eftermiddag går jag på semester och den börjar med en tågresa mot hemstaden. familjehäng, bebisträff och hundmys siktar jag in mig på. samt spabehandling. vilket verkligen behövs efter en sommar fulltecknad av jobb. spenderade typ ett dygn på jobbet mellan måndag/tisdag denna veckan så nu ska det bli skönt att få vara ledig och andas lite.

lagom till J's födelsedag är jag i gbg igen. sen blir det wayoutwest, och jag hoppas på bra väder. herregud vad skönt med ledighet. önskar bara att jag kunde vara ledig längre.

imorgon hoppas jag att sj inte slänger av mig och att tåget håller hela vägen hem. 4 timmars powernap vore skönt. låt mig inte hamna med barnfamiljer, please...

RSS 2.0