två år

vi har varit tillsammans i två år, J och jag. det är nu officiellt mitt längsta förhållande. fast det känns inte så. för det känns som om vi blev tillsammans nyss, eller nästan nyss. för jag har inte tröttnat på J alls. jag brukar vara den som tröttnar på pojkar. men inte J. jag tror att det beror på att jag fortfarande håller på att lära känna honom, det dyker upp nya små saker hela tiden som bidrar till att min nyfikenhet bibehålls. att jag gillar dig mer.

sen så är ju J den finaste människan jag känner. både på utsidan och insidan som ju är viktigast av allt. och han är så himla rolig, finns ingen som får mig att skratta så mycket och som får mig att må så bra. du ger mig fortfarande pirr i magen och det är väldigt fint. jag älskar att få vara tillsammans med dig. det har varit två fina år och jag hoppas och vill att det blir mer. mer tid. mer kärlek. mer skratt. mer äventyr. jag älskar dig.

 

nytt hem

imorgon lämnar jag min gamla lägenhet. jag har bott här i tre år och en månad. crazy! så länge har jag aldrig bott på ett och samma ställe sedan jag flyttade hemifrån.

det är med dubbla känslor jag flyttar. jag kommer sakna min lägenhet, den är bra planerad, har megastort badrum (i jämförelse med min nya lägenhet) och jag har trivts här i lilla kviberg. men det är skönt att få en riktig lägenhet med riktigt hyreskontrakt, med lägre hyra. plus att det är mysigt att bo i ett riktigt bostadsområde med "vanliga" människor som kanske inte har efterfest klockan 4-5 på morgonen lika ofta som studenter.

nu är 95 procent av mina saker nedpackade. det är många saker. usch jag samlar på mig alldeles för många saker så att flytta är ett bra sätt att dumpa grejer som man inte använder längre eller inte ens kommer ihåg att man har...

har många fina minnen från lägenheten, eller snarare från personer som besökt mig i min lägenhet. som mest har det sovit 6 personer här samtidigt! trångt må jag säga.

mysigast har varit när J har sovit över i megasängen som nu byts ut mot mindre och bekvämare modell.

k a o s

det ser ut som ett kaos hemma hos mig. och ändå blir jag aldrig klar med packandet. det tar ALDRIG slut!!! plus att jag inte vet hur mycket saker jag har slängt, det är en hel del som har åkt ut... känner mig som en hamster som samlar på sig alldeles för mycket saker.

idag tillkom en kokbok till flyttlasset, en present från sommarjobbet. väldigt gulligt av dem att tänka på lilla mig. jag var där på utvärdering av sommaren. dom var nöjda med mig och jag är ju nöjd med jobbet så det blir fortsättning som timvik i höst. brabra!

veckans bästa nyhet var att lägenheten renoveras av familjebostäder. jag slipper fixa sånt själv. en sten föll från mina axlar när min bovärd berättade det för mig. så nu har jag valt ett ljust golv och ljusa (någon nyans av vit) tapeter. förhoppningsvis fixar dom det snart.

så på lördag tar jag (plus några underbara människor) mitt pick och pack och flyttar till andra sidan stan. nu känns allt mycket bättre eftersom lägenheten fixas iordning. den har potential. plus att H blir min nya granne och jag kommer inte ha alltför långt till J sen när han flyttar till eget boende. brabra!

nu väntar studier eftersom skolan drog igång i ett rasande tempo. min hjärna är trött på allt k a o s.

RSS 2.0