world wide love

eftersom jag har en fin person i mitt liv som jag älskar så tycker jag att det är vansinnigt vackert med andra människors kärlek o/e uttryck för kärlek.  såna saker som man önskar att man själv kommit på för att de är så himla smarta vackra underbara roliga fina söta kärleksfulla osv.

som det här från cardboardlove:



eller det är från ellipsis:

March 20: 
 i love her...
...even in the small things, like the first day of spring, an early text from her to say, "it's fucking snowing again?!" yes my love, it's snowing. fuck.

March 18:

i love her...

...because when i bring over a $50 bottle of vodka in the shape of a crystal skull, she knows to laugh. but i love her more because then she puts it in her freezer next to the chicken fingers and takes pictures.


PR

igår startade vårt projekt i hjällbo med att motivera arbetslösa människor till att utbilda sig. riktigt skönt att solen sken, det hade varit lite jobbigare att stå ute på torget idag... det var roligt men svårt. en del i vår uppgift är att "haffa" människor på torget och fråga om de har arbete/utbildning och sedan göra dem medvetna om att vi finns där i hjällbo och kan ge dem studiealternativ. jag kände mig otroligt gå-påig och det var ovant. vi lyckades i alla fall locka in några i lokalen och nästa vecka hoppas vi på några fler intresserade.

radio var där. och nu är tydligen metro och gp också intresserade av att ge oss lite pr. nice!

bergochdalbanan

saker som är topp:
superduperkul att fius äntligen får åka på landslagsläger (det var fan på tiden), 

lisa är här nere en snabbis och att vi idag har solat solarium (jag vet att vissa tycker att det är dumt men en last kan jag väl få ha när jag varken knarkar eller röker) och målat naglarna och bara varit tjejiga.

saker som är tummen ner: 
att den jobbiga delen med kärlek - hjärtesorg, drabbat en vän.

att min axel håller mig vaken om nätterna och att jag vaknar 2 ggr i timmen minst.

vilket i sin tur har lett till att jag är på dåligt humör och hamnat i världens töntigaste och larvigaste tjafs.

och som en fin liten prick över allt detta saknar jag jonathan hur mycket som helst, nästan så att det gör lite ont.

mustascher

enligt saol är en mustasch skägg på överläppen, vilket jag tycker låter galet roligt!
jag älskar mustascher, eller snarare fejkmustascher för de livar alltid upp. som de här:


halsbandet kan tydligen läggas på överläppen så att det ser ut som att man har en mustasch... fyndigt.


om man knyter den rätt ser det ut som att man har en mustasch... fyndigt igen.


helst skulle jag vilja ha en mustasch på en pinne, det skulle vara mitt bästa partytrick. ever. det bästa med den här mustaschen är att det ser ut som att två små valar pussas. cute.

veckostart

helgen (lör-sön) i köpenhamn var fin. jättefin. och det finaste var att den var tillsammans med jonathan. eller rättare sagt att den upplevdes tillsammans med honom.

eftersom jonathan är en sån himla trevlig pojke var det inte så konstigt att hans familj också var/är trevliga. operan som vi såg var...ja, den var något helt annat än jag hade förväntat mig. mycket mer levande, intressantare. och det var inte alls som den fördomsbild jag haft om opera - att det skulle vara svårt/pretentiöst/tråkigt. det var mycket tvärtemot det.



trots att solen har lyst i dag så har jag haft ett litet moln hängandes över mig. var på en föreläsning om misshandlade kvinnor och när jag satt där längst bak så slog det mig att ganska många tjejer där inne salen rent statistiskt sett borde ha en erfarenhet av det. det är skrämmande. och att höra föreläsarens berätta om hur de utsatta kvinnorna beskrev misshandlarna var också läskigt. för de killarna är som vilka killar som helst, kanske ännu trevligare i början.

by the way - VSK tog hem bandyguldet till stan. gott så. det är inte för inte som dom kallas mesta mästarna.


it's all good

imorgon fyller niklas år, grattis!

i övermorgon sällskapar jag med jonathan ner till köpenhamn. vi ska gå på opera och det känns lite galet, lite skrämmande men mest spännande. och kul. och sen får jag ju träffa lite jonathanfamilj.

och nu är väl våren officiellt här antar jag eftersom diverse blomster har dykt upp ute i rabatterna. summa sumarum it's all good in the hood ;)

dundervår

jag är allergisk mot jeansjackor. och nu börjar jeansjackans årstid. äntligen våååååååååååååååååår!

jag väljer att börja våren med lite småproggvibbar med dundertåget. nationalteaternostalgi så det (strängen) sjunger om det. fint så. apropå jeansjackor så personifierar strängen min hatkärlek till jeansjackor. och vita jeans. ingen bär upp en jeansjacka/vita jeans som han.


han ser ut som en jvla carola, lite mer vind tack!
men han är söt ändå, på sitt sätt...

dimmiga dar, det där var fina dar



 att lyssna på håkan medan man rullar in mot göteborg - då förstår jag vad han menar med att dimmiga dar, det var fina dar.

 

för övrigt så spelade vi in rollspelet idag. det gick väl så där. jag minns inte så mycket från själva inspelningen- förutom att alla var supermedvetna om kameran och att jag verkligen hamnade mitt i kamerans öga...
sanningen avslöjas på onsdag. usch!
och till alla tvivlare - jag kan sticka. har hittills stickat klart mitt nystan och har en fin början på en halsduk. men nu vet jag inte hur jag ska gå vidare med mina andra nystan... kanske räcker 15 cm som halsduk?!

la la means i love you



lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala

sunshine



för första gången i år blev jag väckt av en riktig vårsol. och jag hade det bästa sällskapet att vakna med. sen försvann våren ungefär samtidigt som jag klev ut i den kyliga utomhusluften. och utan någon förvarning började snön falla lagom till lunch. så allvarligt, vad händer med vädret? vad händer med våren - kan vintern släppa taget någon gång? ut med det gamla, in med det nya.

ma mère

min mamma är så fin. den bästa mamman. fastän vi är olika på tusen sätt så är vi också lika på tusen andra sätt. det blir så när man växer upp tillsammans med sin mamma. hon gör alltid så fina saker för mig och mina syskon.

som när hon skickar ner någon film till mig som hon vet att jag vill se.

som när hon sett något fint i en affär och undrar vad jag tycker.

som när hon har lite västerås-skvaller att berätta (för hon vet allt, om alla).

som när hon står i en idrottshall och hejar på oss av hela sitt mammahjärta.

som när hon ringer apropå inget bara för att höra att jag mår bra.

allra finast är hon när jag gör henne glad. så jag vill alltid göra min mamma glad. därför kommer jag hem snart, för jag vet att det gör henne glad. för jag vet att hon önskar att jag bodde lite närmare, jag vet att hon gärna skulle vilja fika med mig flera gånger i veckan, gå och shoppa med mig eller bara få träffa pojken jag tycker om. så jag vet att vi är två som räknar ner dagarna till påsk.

way out west, far away

jag är pepp på way out west som är om typ en evighet. men jag måste vara där. för den här killens skull:


bon iver

musiken är galet fin. precis vad jag behöver just nu. och jag måste vara där i slottskogen i augusti. för jag vet redan nu att det kommer vara magiskt. underbart. stämningsfullt. vackert. lyckligt. minnesvärt.

sockerdricka

det är så himla skönt när man inte kan sluta skratta. igår var jag som sockerdricka, jag bubblade sönder inombords av skratt. det var skönt fastän magen till slut gjorde ont. kanske har jag fortfarande kvar några magmuskler?

just nu finns det bara en som får mig att må så där sprudlande bra, någon som kan vara lite galen men sanslöst rolig. jag gillar att du får mig att skratta. jag gillar att skratta med dig, det får mig att må så himla bra. delad glädje är dubbel glädje, igår nästan lite mer än så.

the jackal

ikväll går schakalen på tv3. ett tips till jonathan.

jag har väldans ont i huvudet idag. det är tråkigt. för jag har tråkigt. och jag saknar jonathan. vill helst av allt få en kram. och lite värme. ruskigt kallt i min lägenhet just nu. som alltid under perioden oktober-mars. yada yada gnäll gnäll. piz.

det lilla livet


om jag inte står upp för mig själv, vem kommer då att finnas där för mig?
men om jag bara är för mig själv, vad är jag då?
- Bakan


en favorit

det här är min favorit blogg. för den är så himla fin.


RSS 2.0