woohoo



börjar veckan med att provpacka min lilla weekendbag. så himla pepp på att vi åker på torsdag. det är vår där nere på riktigt. inte som här där det snöar ena dagen och nästa dag så skiner solen som aldrig förr... rena aprilvädret ju!

såg norwegian wood med J igår. den var fin men boken är bättre. konstigaste känslan var efteråt, då filmen var slut.  det kändes som om filmen fortsatte utanför biografen för snön föll med stora flingor på avenyn precis som den gjorde i filmen.

konsten att tillåta sig att vara lycklig

jag borde vara jätteglad just nu. men det lyckas inte. jag känner mig inte alls glad fastän jag:

* ska åka till venedig om 6 dagar

* har fått förlängt på mitt jobb över sommaren

* nyss betalade alla räkningar och ändå har mycket pengar kvar på kontot

* våren är här

för att tala klarspråk undrar jag bara vad fan är det för fel på mig?
jag vet inte vad det är men jag är sjukt omotiverad och trött på allt. livskris kanske. men det låter så dramatiskt. jag kanske bara är svensk. svenskar är ju inte så glada av sig enligt en på mitt jobb ;)
fast mest är det nog att allt i mitt liv handlar om jobb just nu. och jag vill leka mer. att vara vuxen är tråkigt. i alla fall om man bara jobbar typ hela tiden. så det var lite gnäll. blä.

älvsborgsbron

livet är ganska så bra när man åker över älvsborgsbron och himlen är lite blå. älvsborgsbron är den bästa delen av min resa till jobbet. göteborg är riktigt vackert när solen går upp över staden och hustaken. underbar utsikt över hamninloppet och skärgården som jag kommer att få njuta ännu mer av imorgon när jag reser över bron vid 6.30 tiden. prime time if you ask me.

riktigt skönt att vi går mot vår med stora steg. och ännu bättre är att om 8 dagar får jag njuta av italienska hus och kanaler. tillsammans med finaste J. väldigt efterlängtad vardagsflykt må jag säga.


idag lyssnar jag på slow show med the national och jag vet vilken dy hon varit i med håkan. men youtube vill inte fungera så lyssna själva på valfritt ställe.

pojkbaciller

jag har blivit smittad av J. han gav mig förkylning och feber.
och nu har jag skaffat mig hosta helt på egen hand. bravo.

men jag ska inte klaga för febern har släppt så inatt sov jag otroligt gott och vaknade som en ny människa. kanske har jag känt mig extra sliten eftersom jag jobbat trots sjukdom. ipren är en räddare när jag känner att jag inte har tid/råd att vara hemma och ligga sjuk. så i helgen får jag vila, äntligen!

är lite osocial just nu mot min fikavän men det är bara för att hon sitter och facebookar med sin iphone... vi äter hemmagjorda räkmackor så livet är inte så illa i alla fall :)

imorgon får jag äntligen träffa J igen, och kanske smitta honom tillbaka, känns som att förkylningen kommer att bollas fram och tillbaka mellan oss... puss min finaste!

barock

blackbaroque har många fina alster att förgylla väggarna med.






for my loved one



jag hoppas du ler för du har världens vackraste leende!

boktjuven

bokrean är i gång för fullt, därför spanar jag efter små hem åt böckerna (bokhyllor). finns inget mer trivsamt än hem/rum fulla av bokhyllor och böcker.

 det är ganska roligt (konstigt) att jag älskar böcker/bokhyllor eftersom jag kommer från ett hem utan böcker. det finns och har aldrig funnits en enda bokhylla proppad med böcker i mitt barndomshem. dom enda hyllorna fyllda med böcker har stått i  mitt rum. i övriga huset - no books.




ovanstående bokhyllor från etsy furniture.


en platsbyggd bokhylla under trappen är underbart smart!

och till sist- klassikern.

äntligen mars


nu är det bara 30 dagar tills vi åker till venedig, nu börjar nedräkningen på allvar. längesedan jag såg framemot något så här mycket!


RSS 2.0