iloveyoulikeabearlovessweets


KateFete

pic

vad gör två uttråkade flickor en lördag kväll?

jo dom leker. med chokladsås. jordgubbar. vaniljglass. vispgrädde. 

yep. dom gör dessert. för det är väldans hett även efter 21.

och sköljer ner det hela med billigt rosé.

sen pratas det om hur lite kärlek det finns. och det dricks ännu mer.

och sen blir det lite sentimentalt för den ena flickan ska försvinna iväg på äventyr.

och den andra flickan inser att nu försvinner fan min sista partner in crime.

så det dricks lite mer. och sen så är det söndag och imorgon väntar jobb. och måndagsångest är inte så kul.

men det underlättas lite av att jag har fått några fler solfräknar och imorgon vill dom bli pussade på. så det så.

sucker for your sound, i monster





som svalka


nina är så himla skön. typ som embee. good combo.

city of satan...

...where all the people look so good you gotta hate them!


ja lite så har det varit idag. härligt väder så tamejfan hela gbg drog på sig sin snyggokläder redan vid halvsju snåret och sen fortsatte det. alla har varit sanslöst snygga idag, förutom jag. fast jag fick också njuta av vädret efter jobbet. det var sanslöst gött att slänga sig ner på en filt i grönskan och låta fötterna vila. imorgon börjar mitt uppdrag som kattkelare och blomväktare. håll en tumme för att allt överlever ;) piz.


åh vad jag saknar turbojugendpojkar, kanoner och sommarnätter!

dagens känsla=

att känna sig lycklig. fastän j åker bort och jag kommer att sakna honom, så känner jag mig ändå lycklig för tiden som vi tillbringar tillsammans är så himla fin. det väger liksom upp saknaden. och gör det till en bra saknad.  
för att han bjöd mig på bio igår och den var sjukt rolig. loved it.
för att han tillbringade en sista kväll med mig, och jag behövde det oerhört mycket.



"carlos" världens sötaste baby med glajjor.



på repeat.

my lovely dude #2

jag älskar att du fortfarande kan ge mig fjärilar i magen när du kysser mig.

har halva sommaren gått nu?

mid-sommar. betyder det att halva sommaren har gått? i så fall bryter jag ihop för det som hittills har varit kan knappast klassas som sommar. men men. vad är väl en midsommar utan regn?? min midsommar har hittills haft en väldigt fin början, fick ju vakna med J och det var det bästa på hela veckan. varför kan inte alla dagar börja så? nu väntar lite piffning av mig själv och sen middag. därefter blir det lugnt, jag är inte direkt på topp hälsomässigt sett. but it's getting better.


piz.

att sakna

Missing someone gets easier every day because even though it's one day further from the last time you saw each other, it's one day closer to the next time you will.         
                                                                              - unknown


twilight zone

igår såg jag twilight. så uttråkad var jag. fast i mitt tillstånd var den okej. jag har en kompis som är helt såld på vampyrkillen. jag har alltid tyckt att han ser fulsnygg ut, men igår måste jag medge att jag fick en crush på hans hår. det är helt galet, vilken jävla volym han har och så mycket. jag vill dra lite i det där håret... inatt var det inte lika skoj. jag vaknade vid ett-tiden och var övertygad om att vampyrkillen stod och kollade på mig medan jag sov (precis som han gjorde i filmen). jag hade en läskig känsla av att jag inte var ensam, utan att någon verkligen var i min lägenhet. grejen är att jag är så himla feg, om nån nu verkligen var i min lägenhet skulle den få agera ostört för jag kryper bara närmare väggen och gömmer mig under täcket. och somnar om ;)




apropå det imponerande

i don't kiss and tell. eller kanske på min dödsbädd. eller i mina memoarer om jag lever tills jag är sjuttio för det är då sånt skall skrivas. i ett hus på den franska landsbygden, så har jag tänkt det i alla fall.



tripp trapp trull

tydligen har 5an flyttat till gbg. jag såg det först på msn, och idag sågs vi på korsgatan. det var typ som den där tomas ledin låten vad gör du nu för tiden, varför hör du aldrig av dig lalala... 5an finns med på min topp 3 lista över sämsta dejter någonsin i mitt liv. sånt som jag kan skratta åt nu, men där och då var det inte så himla käckt.

kan ju bjuda på min topp 3 lista (alltså jag har ju varit på fler dejter men de här toppar allt i dålighet och nu snackar jag inte nervösförstagångsdejt utan hjälp vafan gör jag här med den här människan han är ju en alien. den typ av dejt.) ps. alla har kodnamn

3. byggnadsingenjören o jag går på dejt. han hämtar upp mig i sin ford fiesta och skryter om att det är en toppenbil. (alltså jag vet inte ett skit om bilar men jag vet att en ford fiesta inte fångar många brudar...) han frågar om jag brukar ha högklackade skor, jag säger att jag bara har det när jag går på fest och han ser lite fundersam ut och säger sen att det vore bra om jag inte hade det hädanefter eftersom jag även utan klackar är några centimeter längre än honom. (här vet jag att det aldrig kommer att bli något mellan oss, vem fan är han att bestämma över mig och mina skor/längd) efter typ 10 sekunder i bilen "råkar" han börja talla på mitt lår och ursäktar sig med att han skulle växla (jag börjar fnissa åt det lama i den kommentaren och han fattar inget alls). vi åker hem till honom, han låter mig välja film och jag väljer gothika, halle berry-skräckisen, och det visar sig att byggnadsingenjören hatar skräckfilmer och är livrädd. jag tycker att det hela är lite pinsamt och så fort filmen är klar åker jag hem. no second date.

2. 5an och jag slår slag i saken och träffas nyktra för en gångs skull. nångång under dejten frågar han om jag vill gifta mig, jag säger att jag hittills inte har träffat någon som jag vill gifta mig med, så nej. han frågar om jag skulle kunna gifta mig med honom (här dör jag!!) jag påminner honom om att detta är första gången som vi ses utanför ett dansgolv och att jag inte känner honom. han frågar mig om jag vill ha barn. jag säger att jag inte vill ha barn förräns om många många år (jag är 18 och han är 19 när detta äger rum). han säger att han gärna vill ha barn snart (jag dör igen), jag säger att han snackar med fel tjej. han blir lite upprörd och frågar om jag verkligen inte vill ha barn, återigen säger jag att det ligger väldigt långt bort och att jag vill plugga/jobba innan såna saker händer. han frågar om jag verkligen måste läsa vidare, räcker det inte med att vara hemma och låta någon ta hand om mig (jag slås av att jag aldrig mött en stenåldersmänniska förut). jag frågar om han är allvarlig och det är han tydligen. no second date.

1. QB och jag träffas för en fika. vi går runt på stan och pratar om olika saker (vi har absolut inget gemensamt) när han helt plötsligt säger här bor jag och vill inte du följa med upp? jag vill egentligen inte följa med upp för under vår promenad står det klart att han är en ointelligent människa. det är elakt men sant. men jag följer med upp i alla fall för ja... ja jag vet inte varför men jag följer med upp (jag är tydligen inte heller så smart). väl inomhus vill han visa mig något, han slår på videon och under den följande timmen önskar jag att jag aldrig blivit född. det är en timmes lektion i amerikansk fotboll, och jag är inte alls intresserad av den här killen så jag skiter fullständigt i vad en yard är och hur fan den där jävla sporten går till.  efter den hemska timmen byter han om till sin fotbollsmundering och vill att jag ska klämma lite på de olika skydden, prova hans svettiga/äckliga hjälm och imponeras av hans muskler. jag är uttråkad till döds och letar efter en flyktväg. sen kommer klassikern. repliken som gör att den här dejten är den värsta som jag varit med om och den roligaste nu i efterhand. han berättar om hur välhängd han är och att tjejer brukar bli imponerade. (alltså jag vet inte vilka tjejer han brukar hänga med annars, men den informationen behöver jag inte ha på den första dejten). jag blir helt stum och inte särskilt imponerad men jag tänker att tur för dig att du har något att komma med för hjärna har du ju inte. och så undrar jag hur många gånger den repliken har fungerat på tjejer? no second date.

över förväntan

idag var jag och hälsade på min kommande praktik ute i torslanda. det var över förväntan och det gick bra. det var så himla fint därute och luktade verkligen lantliv. jag såg en glimt av havet, träffade grisar, får, höns, hundar, hästar och katter (kelade med sötaste kattungen). jag träffade några boende också och det känns skönt att jag har fått ett bra intryck av stället. men jag får nog kirra en cykel till i höst så jag slipper gå från bussen men det blir ett senare problem.

ett annat problem som löste sig idag var jobbet. jag har fått ett sommarvikariat på posten så nu vet jag att jag får jobba och när jag får jobba. äntligen kan jag planera mitt liv vilket känns otroligt skönt. att vikariatet dessutom är på ett bra postkontor gör det inte sämre direkt. trots regn och en sjuk älskling så är jag glad, livet blev lite lättare idag.

till jonathan om ett roligt minne

GP har gjort ett tv inslag på webben om den cyklande reggaedj:n
=)

hey dolly


Så här tänker jag om verkligheten: Ja, visst gör det ont när illusioner brister.

                                                                                                                                         - s. 119.

jag har läst en fin liten bok, Hey Dolly av Amanda Svensson. så här tänker jag spendera en väsentlig del av sommaren, med bokläsning. och Hey Dolly var en fin start.



Mitt hjärta skulle troligen bli satt på uppfostringsanstalt om det slapp löst, så dålig som jag varit på att uppfostra det. Tänk dej ett skenande hjärta som juckar vilt mot främlingars ben bara för att de råkar ha sygga tygpåsar med arty kattryck eller väldoftande svett. Eller som blir asfull varje kväll på tequila bara för att det är så roligt det där man gör med saltet och citronen.  - s. 9.

                                                                                                                                                                                                            

favorit substitut

du vet när man saknar någon, när det känns som att en bit av en själv fattas - då gäller det att hitta ett substitut, något annat att förälska sig i för ett tag. i natt hittade jag min nya favorit. i natt hölls ett litet maraton, ett Pushing daisies-maraton. denna fantastiska tv-serie har jag missat men nu föll jag handlöst för den.



den handlar om ned som är pajbagare. ned kan återuppliva döda människor/djur, men om han låter dom leva längre än 1 minut så dör en annan person istället. ned är kär i chuck (charlotte), men kruxet är att han har återupplivat henne och om han rör vid henne igen så dör hon för alltid. omöjlig kärlek när den är som bäst med andra ord. ned har en privatdetektiv som partner, emerson, och tillsammans löser de mord eftersom ned kan återuppväcka de döda så att de berättar vem som mördade dem. karaktärerna är söta, galna och väldigt originella. lite tim burton och amelie montmartre känsla över det hela + att han som har gjort pushing daisies har gjort en annan favoritserie, dead like me.








vad var det jag sa?!

sverige förlorade. missad straff, assistera danskarna till ett mål och sen en otrolig oförmåga att peta in bolljäveln i mål. jag hatar sveriges fotbollslandslag. så jävla tråkiga. kan inte vi få en rolig, initiativrik och spännande förbundskapten. hur länge ska vi harva runt med larsa? gnälligt som fan men jag låter mitt dåliga humör gå ut över fotbollen idag istället för personerna runt omkring. allt börjar med en fotbollsförlust och sen går det bara utför som när man åker i en jävla rutschkana i bara bikini - förbannat ont gör det och man känner hur huden dras bort från benen när man fastnar i skarvarna och hur svanskotan slås sönder i alla bucklor. fast mest gör det ont i hjärtat. på typ sjutton olika ställen.

oh sweet june

jag är sjukt seg. igår var jag på liseberg o såg ebbot and the gang. fan vad härlig ebbot är! sen så var det tänkt att vi skulle åka lite men jag frös alldeles för mycket så vi gick därifrån för att värma oss. jag värmde mig kanske lite för mycket känner jag nu...

idag väntar en fin liten avslutningsmiddag med guldkornen från klassen - vad ska jag göra utan er i höst, hur ska jag klara mig? förhoppningsvis gör vi verklighet av elins kakbank så att vi får en bra ursäkt att ses och både äta gott och göra lite nytta.

sen så är det ju nationaldag idag, det firas med zlatan vs. danmark. jag gissar på förlust för sverige. danmark är ett lag. sverige är zlatan omgiven av medelmåttor.

sommarlov eller lov och lov...

det tråkigaste med att växa upp är att man inte längre har ett regelrätt sommarlov med långa sovmorgnar, dagar fulla av solsken, lek och äventyr. nu ska hyror, räkningar o diverse annat tråkigt betalas. mamma står inte längre där med glasspengar utan cashen ska dras in eftersom csn inte ställer upp på sommaren. jag har tur som har ett jobb, och imorgon inviger jag mitt sommarlov med brevutdelning. yippie! 

jag älskar när det står på dörrarna att reklam och räkningar undanbedes men att de gärna tar emot kärleksbrev. fint.


foundations

ikväll har jag blivit lite ompysslad, riktigt nice. var på en hudvårds/makeup-grej och fick smörja in ansiktet i sköna krämer och serum (tydligen finns det serum till ögonfransarna...så nu kanske mina ögonfransar blir ännu längre). nu känns mitt ansikte som en babyrumpa ;) pretty awesome! önskar att den känslan kunde bestå.


den här låten är så jävla bra speciellt texten. jag älskar kate nash.

skimmer

känslan när jag tittar in i pojkens ögon och fattar hur mycket jag tycker om honom men jag kan inte säga något för det är nästan för mycket och inga ord skulle göra den känslan rättvisa.

snart åker den finaste pojken iväg i en vecka och idag var det dags att säga hejdå till honom. kommer sakna honom oerhört mycket. de senaste gångerna som vi har träffats har varit så fina och det känns så himla bra att få vara tillsammans med honom.  


fylld av möjligheter o kontrastvätska

imorse var jag iväg på röntgen av min njure. kontraströntgen - låter inte så farligt tänkte jag. när sköterskan kommit och hämtat mig är det första hon säger : ja nu ska vi plåga dig lite...hoppas det är okej med dig? eh vad svarar man på det, jag log nog bara lite nervöst. röntgen kan ju inte vara så farligt eller hur?

väl inne i nån slags röntgenbunker fick jag först ta några bilder o sen fick jag kontrastvätska - tydligen blir vissa varma i kroppen, andra känner en metallsmak i munnen o nån hade sagt att det smakade som pommes. jag kände inget alls. jag är så tråkig ibland ;)

sen kom jag på att jag var oerhört kissnödig - dålig tajming för sen väntade några mindre sköna kompressionskuddar som spändes fast på min mage väldigt hårt. inte direkt skönt men det gjorde inte alls så ont som sköterskan hade skrämt upp mig med. tydligen gör det ondare om man är smal - och sköterskan konstaterade att: det kommer kännas extra på dig. tricket med att vänta sig att något ska göra ont är att jämföra det med andra saker som man vet gör ont (mina referenser är mensvärk, njurstensanfall, dra tummer ur led osv.) och i jämförelse med dessa gjorde det inte särskilt ont.  totalt togs det 12-15 bilder och varje gång skulle jag sluta andas! som sköterskan ropade och nån gång skulle jag hosta. dom tyckte att jag hade en ytterst mesig hostning så den fick jag göra om. allt annat gick galant. lite avundsjuka var dom två ytterst trevliga sjuksköterskorna på mig som kunde spendera dagen i solen. innan jag gick sa den ena: drick mycket nu och kom ihåg att dagen är fylld av möjligheter. så himla söta.

så nu väntar en dag fylld av möjligheter, solsken o dryck.

RSS 2.0