suck!

tänk att det kan ta fantastiskt lång tid att tapetsera väggarna i en 20 kvadratmeter stor lägenhet. tydligen kan det ta mer än en vecka. men taket är i alla fall målat :)

fyfan vad trött och besviken jag var igår när jag kom hem från jobbet för att sova i vad jag trodde en nytapetserad lägenhet. på mina väggar finns bara spackel. vilket det gjorde i tisdags också när jag var där sist. så mellan onsdag-fredag har dom bara målat taket. så jävla trött, för hantverkaren lovade mig över telefon att det skulle vara klart igår (fredag). känner mig som figuren i förra inlägget.

men igår fick jag finaste videomms:et. det var kärlek. och idag ska träffa J för afternoontea.

inneboende

helgen som varit och de kommande två dagarna är jag inneboende hos J. väldans fint att få några nätter tillsammans. och himla skönt att tapetseringen i min lägenhet har dragit igång så att jag så småningom kan flytta in på riktigt. finally.

i helgen var vi på second hand och fyndade. second hand är bra. sånt borde jag besöka oftare. sen åt vi choklad, glass, tryfflar, fudge och sylt på chokladfestivalen. otroligt mycket folk vilket nog berodde på det ruskiga regnet. igår var vi på världskulturmuseum och såg kimono fusion, jag vill ju bara åka till japan ännu mer nu! efter det lagade unge herrn en fantastiskt god söndagsmiddag med kyckling.
glad i hela hjärtat.


höst



åh sångaren i national kan väl flytta in i min lägenhet och sitta på köksbänken och sjunga lite för mig om kvällarna. jag blev kär redan innan jag såg dem på wayoutwest och nu är jag lite besatt. kanske är det skägget för just nu gillar jag män i skägg som sjunger.

men mest gillar jag en pojke som idag flyttar hemifrån på riktigt. jag till och med älskar honom.

saknade till havs



eftersom alla mina skivor ligger nerpackade på en vind så har jag bara en låt att lyssna på som följde med i håkan hellströms nya fotobok ps. lycka till ikväll. skivan som följde med har ett spår och det spelas flitigt när lägenheten känns tom och trist. får fan köpa några nya skivor nu!

finaste



det är höst nu. och jag har inget internet men snart kanske. förhoppningsvis. här är min nya väska. den är underbar och praktisk, bästa kombon någonsin.

och sen så har jag finaste pojkvännen som jag helst vill gå och hålla i handen mest hela tiden och pussa på då och då. men mycket händer nu med skola och jobb och flytt och andra saker så vi ses inte direkt så mycket som jag vill. men snart får jag en liten flyttdejt med honom. fint!

RSS 2.0